fbpx
 

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysy pois

Ei ole tyhmiä kysymyksiä, sanotaan, ja koska kysyvä ei emyöskään eksy tieltä, olemme pelkkänä korvana.

Mitä Sentra tekee?

Sentra on perustettu, jotta ne yritykset, joilla ei vielä ole tarvetta palkata markkinointihenkilöä, voisivat hyötyä viestinnän ja markkinoinnin hyödyistä. Kun viestintäosaajan viikottainen työaika jaetaan useamman yrityksen kesken, yritykset saavat käyttöönsä ammattiosaamista. Toimintakonseptin perustaja tarjoaa kahden tutkinnon (tradenomi ja medianomi) ja parinkymmenen vuoden työkokemuksen tuottamaa osaamista alueen yritysten käyttöön.

Miksi valita Sentra?

Sentran palvelukumppanuus on helppo ja joustava tapa panostaa markkinointiin. Se on edullisempi kuin kokoaikaisen markkinointihenkilön rekrytointi tai mainostoimistotoimeksianto. Elinan osaaminen kattaa niin liiketoimintatavoitteisiin pohjautuvan viestinnän strategisen suunnittelun kuin visuaalisen yritysilmeen päivittämisen. Hän ei kaihda perehtymistä yrityksen muihin toimintoihin, jotta osaisi viedä viestintää eteenpäin.

Mikä on hyötymme?

Yritys saa tarvitsemansa ammattitaitoisen markkinointihenkilön toteuttamaan yrityksen viestintää tarvitsemallaan tuntimäärällä. Pienen yrityksen jatkuviin markkinointitoimiin riittää alkuvaiheen perusteellisen suunnittelun jälkeen muutama tunti viikossa. Monipuolisen osaamisensa avulla Elina voi myydä, ostaa tai toteuttaa materiaaleja. 20 % lisää työaikaa viikkoon kuulostaa monelle hyvältä.

Missä olemme?

Sentran konseptiin kuuluu, että sentralainen on yrityksessä läsnä. Näin oppii parhaiten asiakkaan toimintakultuurin, toimialan ja asiakkaat. Toisaalta näkee ja pystyy reagoimaan nopeasti tarvittaviin viestinnällisiin toimiin. Kaikki viestii, toimii Sentran johtoajatuksena. Johto ja hallinto viestivät sanoin ja teoin, myynti tarvitsee materiaalit ja mietityt kirjeet toimiakseen tehokkaasti. Sentra on tukena.

Mistä löytää meidät?

Verkkosivuston blogi-osassa nostetaan esiin Sentra Netin ajankohtaisia artikkeleita tai itse kirjoitettua ajatuksia viestinnän ja markkinoinnin uusista tuulista tai perusteista. Blogista voidaan lähettää kooste kuukausittain, jos haluat. Laita viestiä. Facebookista löydät Sentran osoitteesta facebook.com/sentraway.

Miten hinnoittelu rakentuu?

Sentran palveluhinnat on laskettu alueella olevan markkinointipäällikölle maksettavan kuukausipalkan ja palkan sivukulujen keskiarvon mukaan. Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla markkinointipäällikkö maksaa yritykselle sivukuluineen 5 000 – 7 200 eur/kk eli 60 000 – 86 400 eur/vuosi + edut. Sentran maksaa yritykselle vain tehtyjen tuntien mukaan.

Kenelle Sentra sopii?

Sentran palvelut sopivat yritykselle, joka haluaa käyttää viestintää ja markkinointia yrityksen kilpailutekijänä liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen ja tarvitsee markkinointiin ja viestintään tekijää. Sentra toimii asiantuntijana keskittyen viestintään, joten otona tehty pakollisten asioiden hoito jää ja tehostuu. Markkinointiala muuttuu jatkuvasti ja Sentra on asiantuntija ostamaan erityisosaamista.

Elinan osaaminen

Viestintä, markkinointi, myynti, liiketoiminnan kehittäminen, prosessointi, konseptien luominen, messuosallistuminen, visuaalinen ilme, verkkosivustoprojektit, sisällön tuottaminen valokuvaus, kuvakäsittelyt, kirjoittaminen, kouluttaminen, luennointi, voimistelu, projektinhallinta, tiimin vetäminen, ideointi, innostaminen, organisointi. Motto: ”Yhdessä, yhteen hiileen ja ylivoimaiseen voittoon!”

Mitä mietit, epäilet tai tarvitset?

Mitä haluaisit tietää Sentrasta, Elinasta, viestinnästä tai markkinoinnista vielä lisää? Epäiletkö, sopiiko Sentran palvelu tarpeisiinne? Tarvitko referenssejä tai toivotko vinkkejä haasteen ratkaisemiseksi? Laita viestiä sähköpostiin tai soita.

Varaa aika ilmaiseen kartoituskeskusteluun